Προσωπικά Δεδομένα

Το The Brands Store δηλώνει απερίφραστα, ότι εφαρμόζει επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, όπως αυτές προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο (οδηγίες 95/46/ΕΚ, 97/66/ΕΚ, 2000/31/ΕΚ), καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) και τις σχετικές διατάξεις του Νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα Π.Δ. 131/2003, 207/1998, 79/2000, όπως και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000.

Με απλά λόγια, θέλουμε να σας δηλώσουμε ότι στο TheBrandsStoreσεβόμαστε πλήρως τα προσωπικά σας δεδομένα ακολουθώντας τους σχετικού νόμους, διατάξεις και οδηγίες, δηλώνοντας ότι κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για την ασφάλεια τους, ενώ σε καμία περίπτωση δεν τα κοινοποιούμε, μεταφέρουμε ή πουλάμε σε τρίτους.

Ο λόγος που συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα είναι αποκλειστικά για την πραγματοποίηση συναλλαγών και την μεταξύ μας επικοινωνία, που αφορά αυτές. Η επικοινωνία αυτή πραγματοποιείται για την ολοκλήρωση παραγγελιών, για την διευθέτηση παραδόσεων, την εξυπηρέτηση σας και την ενημέρωση σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Τα προσωπικά δεδομένα που συμπληρώνετε και αποστέλλετε σε εμάς, τελούν υπό τον όρο της πλήρους και ανεπιφύλακτης συγκατάθεσης/συναίνεσής σας, η οποία παρέχεται με την αποστολή των προσωπικών σου δεδομένων σε εμάς. Όπως αναφέρουμε ρητά και στην ασφάλεια συναλλαγών, κάνοντας χρήση των κωδικών σας, έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή, με την ευχέρεια να τα τροποποιήστε κατά βούληση. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την άμεση διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ή την διαγραφή σας ως εγγεγραμμένος χρήστης, απλά μας το αιτήστε. Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται από εμάς, μόνο για τον χρόνο που είστε εγγεγραμμένος χρήστης του The Brands Store ή/ και για τον χρόνο που εκτελούνται συναλλαγές μαζί μας, ως απλοί επισκέπτες και διαγράφονται άμεσα, με την διαγραφή από χρήστης ή/και με την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας. Επαναλαμβάνουμε δε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν τα κοινοποιούμε, μεταφέρουμε ή πουλάμε σε τρίτους και η αποκλειστική τους διαχείριση πραγματοποιείται από εμάς, το The Brands Store.

Μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν:

α) Τα δεδομένα εκείνα, που αφορούν στην εκτέλεση και εκκαθάριση των ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας που διενεργούνται από έμπιστους συνεργάτες μας – χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, που ακολουθούν όλες τις ενδεδειγμένες διαδικασίες ασφαλείας για την διασφάλιση των πληροφοριών και

β) Tα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας (μεταφορά, αποθήκευση, κλπ) από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες.

Ο κάθε χρήστης/καταναλωτής/επισκέπτης/μέλος του The Brands Store, πρέπει να διαφυλάσσει το απόρρητο των δεδομένων του και να μην προβαίνει σε αποκαλύψεις σε τρίτους (έστω και από αμέλειά του,) ούτε να παραχωρεί τη χρήση των στοιχείων αυτών σε τρίτους. Επίσης συνιστάται η αλλαγή των κωδικών χρήστη (username & password) σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως αναφέρουμε και στην ασφάλεια συναλλαγών. Η εταιρεία μας επιφυλάσσεται για κάθε τυχόν ζημία της από υπαίτια παραβίαση των ανωτέρω υποχρεώσεων του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/μέλους του The Brands Store.

Για την εκτέλεση των παραγγελιών σας και των ηλεκτρονικών μας συναλλαγών, απαραίτητα είναι τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε, καθώς αποτελούν τον μοναδικό τρόπο επικοινωνίας μεταξύ μας. Θα πρέπει να δίνεται πολύ μεγάλη προσοχή στην ορθότητα των δεδομένων αυτών, όπως εμείς από την πλευρά μας φροντίζουμε να τα παραλαμβάνουμε ορθά. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να είστε σίγουρος ότι τα προσωπικά δεδομένα που μας αποστέλλετε είναι απολύτως ορθά, είναι να πραγματοποιείτε επανέλεγχο τους και μετά να τα αποστέλλετε, μαζί με την ρητή σας συγκατάθεση.

Το The Brands Store δε φέρει ουδεμία ευθύνη για την μη εκπλήρωση, σωστή ή/και έγκαιρη, των συμβατικών ή νόμιμων υποχρεώσεων της, εξαιτίας αποστολής λανθασμένων προσωπικών στοιχείων. Ειδικότερα, οι ειδοποιήσεις/ενημερώσεις που θα πραγματοποιούνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε καταχωρήσει (π.χ. για την έλλειψη διαθεσιμότητας προϊόντος) θα θεωρείται ως έγκυρη ακόμη και αν εσείς δεν το παραλαμβάνεται, λόγω εσφαλμένης καταχώρησης στοιχείων. Το ίδιο ισχύει και για τη/τις διεύθυνση/σεις επικοινωνίας και αποστολής των προϊόντων καθώς και για τα τηλέφωνα επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση υποχρεούστε να ενημερώνετε εκ νέου τα στοιχεία σας κάθε φορά που επέρχεται μια αλλαγή σε αυτά.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την αρτιότερη εξυπηρέτηση σας και την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης, στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies
x